Browsegegevens wissen bij afsluiten
Download ADMXHiermee stel je een lijst met typen browsergegevens in die moeten worden verwijderd als de gebruiker alle browservensters sluit. Waarschuwing: Als je dit beleid instelt, kan dit gevolgen hebben voor lokale persoonsgegevens en kunnen deze definitief worden verwijderd. We raden je aan de instellingen te testen voordat je ze implementeert om te voorkomen dat persoonsgegevens per ongeluk worden verwijderd. De beschikbare gegevenstypen zijn browsegeschiedenis (browsing_history), downloadgeschiedenis (download_history), cookies (cookies_and_other_site_data), cachegeheugen ((cached_images_and_files)), automatisch invullen (autofill), wachtwoorden (password_signin), site-instellingen (site_settings) en gegevens van gehoste apps (hosted_app_data). Dit beleid krijgt geen voorrang op AllowDeletingBrowserHistory. De gebruiker blijft ingelogd op hun Google-account wanneer cookies worden verwijderd. Tot Chrome 114 moest voor dit beleid het beleid SyncDisabled worden ingesteld op Waar. Vanaf Chrome 115 geldt dat als je dit beleid instelt, synchronisatie voor de betreffende gegevenstypen wordt uitgezet als Chrome Sync niet is uitgezet door het beleid SyncDisabled in te stellen en BrowserSignin niet is uitgezet. Als de gegevensverwijdering om een of andere reden is gestart maar niet is afgerond, worden de browsegegevens gewist als het profiel weer wordt geladen. Als Brave niet correct wordt afgesloten (bijvoorbeeld als de browser of het OS crasht), worden de browsegegevens niet gewist, omdat het sluiten van de browser niet het gevolg was van het sluiten van alle browservensters door de gebruiker. Voorbeeldwaarde: browsing_history download_history cookies_and_other_site_data cached_images_and_files password_signin autofill site_settings hosted_app_data
Policy Details
- Policy Name
- ClearBrowsingDataOnExitList
- Registry Key
- Software\Policies\BraveSoftware\Brave
- Supported On
- Microsoft Windows 7 of later
Configuration Elements
Browsegegevens wissen bij afsluiten
Type: list