Очистити дані веб-перегляду після виходу
Download ADMXЦе правило дає змогу налаштувати список типів даних вебперегляду, які потрібно видаляти, коли користувач закриває всі вікна вебпереглядача. Попередження. Це правило може впливати на локальні персональні дані й назавжди видаляти їх. Щоб запобігти випадковому видаленню персональних даних, рекомендуємо перевірити налаштування, перш ніж вводити їх у дію. Доступні типи даних: історія вебперегляду (browsing_history), історія завантажень (download_history), файли cookie (cookies_and_other_site_data), кеш (cached_images_and_files), дані автозаповнення (autofill), паролі (password_signin), налаштування сайтів (site_settings) і дані розміщених додатків (hosted_app_data). Це правило не має пріоритету над правилом AllowDeletingBrowserHistory. Після видалення файлів cookie користувач залишиться в обліковому записі Google. У Chrome 114 і старіших версіях це правило діє, якщо для правила SyncDisabled указано значення "істина". Починаючи з версії Chrome 115, це правило деактивуватиме синхронізацію для відповідних типів даних за умови, що функцію Chrome Sync не вимкнено за допомогою правила SyncDisabled і правило BrowserSignin також не вимкнено. Якщо з якоїсь причини видалення даних не завершилося, дані вебперегляду буде очищено під час наступного завантаження профілю. Якщо Google Chrome закривається неналежним чином (наприклад, унаслідок помилки чи збою ОС), дані вебперегляду не буде видалено, оскільки вебпереглядач закрився не внаслідок закриття всіх вікон користувачем. Приклад значення: browsing_history download_history cookies_and_other_site_data cached_images_and_files password_signin autofill site_settings hosted_app_data
Policy Details
- Policy Name
- ClearBrowsingDataOnExitList
- Registry Key
- Software\Policies\Google\Chrome
- Supported On
- Microsoft Windows 7 і новіших версій
Configuration Elements
Очистити дані веб-перегляду після виходу
Type: list